Γραπτή Εγγύηση Κατασκευής

 1. Αρχική
 2. Γραπτή Εγγύηση Κατασκευής

Η εταιρία ΕΠΙΠΛΟ Κ δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής και εµπορίας επίπλου από το 1975 χρησιµοποιώντας εµπειρία 46 ετών. Η τεχνογνωσία και το µεράκι της για το χειροποίητο έπιπλο έχουν καταστήσει την ως µία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο της. Προς απόδειξη της υψηλής ποιότητας κατασκευής, το ΕΠΙΠΛΟ Κ παρέχει γραπτή εγγύηση ποιότητας στον κάτοχο του προϊόντος.
 

-2ετή γραπτή εγγύηση στον κάτοχο του προϊόντος όσον αφορά την Φθορά-Θραύση σε σκελετά σαλονιών
 

-10ετή εγγύηση κατασκευής για τα υπόλοιπα έπιπλα πλην της καρέκλας.
 

Η εγγύηση κατασκευής των προϊόντων µας ισχύει για φυσιολογική χρήση των επίπλων και για το διάστημα που αναφέρεται παραπάνω από την ημερομηνία που αναγράφεται στο τιμολόγιο ή στην απόδειξη αγοράς του προϊόντος. Το ΕΠΙΠΛΟ Κ δεσμεύεται να επισκευάσει, επιδιορθώσει το προϊόν κατά την κρίση της, εφόσον κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι το πρόβλημα καλύπτεται από την εγγύηση και δεν προήλθε από κακή χρήση του πελάτη με την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης ποιότητας ξύλου. Σε καμία περίπτωση, το χρηματικό ποσό της αγοράς σας δεν επιστρέφεται.
 

Εάν κατά τον έλεγχο του προϊόντος παρατηρηθεί ότι δεν υπάρχει ελάττωμα, ή ότι το ελάττωμα οφείλεται είτε σε κακή χρήση του προϊόντος, είτε σε κακή αποσυναρμολόγηση ή συναρμολόγηση μετα από μετακόμιση θα υπάρξουν οι ανάλογες χρεώσεις για την επισκευή του.
 

Η εγγύηση καλύπτει θραύση στους σκελετούς των επίπλων (κεφαλάρια, τραβέρσες, βάση στρώματος, πλάτες, ράφια, πόρτες, μετόπες, σκελετά, σαλονιών, μεντεσέδες, εξαρτήματα συνδεσμολογίας – συναρμολόγησης). Εάν πρόκειται για στρώμα ή άλλο προϊόν μεταπώλησης ,ισχύουν οι όροι εγγύησης της συνεργαζόμενης παραγωγού εταιρίας.
 

Για τη διαπίστωση της ανάγκης επισκευής προϊόντος που δεν καλύπτεται από τους παρόντες όρους εγγυήσεως, η δαπάνη µμετάβασης και απασχόλησης του προσωπικού της εταιρείας, επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση επισκευής των προϊόντων, που δεν καλύπτεται από τους παρόντες όρους, τα τυχόν απαιτούμενα έξοδα μεταφοράς των προϊόντων από και προς τον τόπο παράδοσης, επιβαρύνουν αποκλειστικώς τον πελάτη.
 

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΜΗ-ΣΥΜΒΑΤΗ ΧΡΗΣΗ ΟΠΩΣ:
 

 1. Σπάσιμο ή άλλη φθορά του προϊόντος ή µέρος από ΜΗ-Φυσιολογικές ενέργειες (π.χ. βίαιη ρίψη, σύρσιμο, χτύπημα, γδάρσιμο µε εργαλεία ή άλλα αντικείμενα).
 2. Υφάσματα και Τεχνοδερματα.
 3. Φθορά από κάψιμο ή τσιγάρο.
 4. Ζημιά στο προϊόν από ατύχημά.
 5. Υποχώρηση επιφάνειας ή συνδεσμολογίας από ανάρμοστη ή αδικαιολόγητη για τη χρήση του προϊόντος ενέργεια.
 6. Χρήση χημικών καθαριστικών.
 7. Ολικό ή τοπικό βρέξιμο του επίπλου.
 8. Υποχώρηση επιφάνειας – σπάσιμο από βάρος μεγαλύτερου του επιτρεπτού.
 9. Φθορά ή καταστροφή κατά την αποσυναρµολόγηση και επανασυναρµολόγηση από ΜΗ-Εξουσιοδοτηµένο προσωπικό του ΕΠΙΠΛΟ Κ (π.χ. μεταφορικές εταιρίες).
 10. Η διάρκεια ζωής του υλικού στα µαξιλάρια καθίσµατος των καναπέδων, εξαρτάται από την χρήση που γίνεται.
 11. Τα λουστραριστά έπιπλα ενδέχεται να παρουσιάσουν µικρή αλλοίωση µε την πάροδο του χρόνου(π.χ. σε καπλαµά δρυς, οξιά και καρυδιά λόγω της φυσικότητας του ξύλου υπάρχει ενδεχόµενο κάποιας αλλοίωσης του χρώµατος από φυσικά αίτια, όπως ήλιος, φως ή άλλες συνθήκες περιβάλλοντος).
 12. Οι καρέκλες δεν καλύπτονται από εγγύηση.
 13. Τα έπιπλα από µασίφ ξύλο, αποτελούν ζωντανό οργανισµό και χρειάζονται ειδική φροντίδα συντήρησης. Πληροφορηθείτε για τις οδηγίες συντήρησης, στις λεπτοµέρειες του προϊόντος.