Πολιτική Απορρήτου

Ποιοι ήμαστε

Γειά σας, είμαστε η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. – «ΚΑΜΑΡΑ_Κ» και σας καλωσορίζουμε στην σελίδα «Πολιτικής Απορρήτου». Η ιστοσελίδα μας είναι η  http://www.epiplok.gr . Αυτή η πολιτική ρυθμίζει το πώς χειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα βάση του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (General Data Protection Regulation – GDPR) ο οποίος αποτελεί το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκή Ένωσης (ΕΕ) στον τομέα αυτό.

Πίνακας περιεχομένων

  1. Ορισμοί που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την Πολιτική
  2. Αρχές προστασίας δεδομένων που ακολουθούμε
  3. Ποια δικαιώματα έχετε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα
  4. Τι προσωπικά δεδομένα συγκεντρώνουμε για σας
  5. Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα
  6. Ποιος άλλος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
  7. Πώς ασφαλίζουμε τα δεδομένα σας
  8. Πληροφορίες σχετικά με τα cookies
  9. Στοιχεία επικοινωνίας

Ορισμοί

Προσωπικά δεδομένα – κάθε πληροφορία σχετικά με φυσικό πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί ή μπορεί να προσδιοριστεί.
Επεξεργασία κάθε ενέργεια ή σύνολο λειτουργιών που εκτελείται σε Προσωπικά Δεδομένα ή σε σύνολα Προσωπικών Δεδομένων.
Υποκείμενο δεδομένων – ένα φυσικό πρόσωπο του οποίου τα προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία.
Παιδί φυσικό πρόσωπο κάτω των 16 ετών.

Αρχές Προστασίας Δεδομένων

Υποσχόμαστε να ακολουθήσουμε τις ακόλουθες αρχές προστασίας δεδομένων:

  • Η επεξεργασία είναι νόμιμη, δίκαιη, διαφανής. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας έχουν νόμιμους λόγους. Πάντα θεωρούμε τα δικαιώματά σας πριν από την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων. Θα σας παράσχουμε πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία κατόπιν αιτήματος.
  • Η επεξεργασία περιορίζεται στον σκοπό. Οι δραστηριότητες επεξεργασίας μας ταιριάζουν με τον σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα προσωπικά δεδομένα.
  • Η επεξεργασία γίνεται με ελάχιστα δεδομένα. Συγκεντρώνουμε και επεξεργαζόμαστε μόνο το ελάχιστο ποσό Προσωπικών Δεδομένων που απαιτείται για οποιονδήποτε σκοπό.
  • Η επεξεργασία περιορίζεται με χρονική περίοδο. Δεν θα αποθηκεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για περισσότερο από όσο χρειάζεται.
  • Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια των δεδομένων.
  • Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα και την εμπιστευτικότητα των δεδομένων.

Δικαιώματα Υποκειμένου Δεδομένων

Το Υποκείμενο Δεδομένων έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα στην πληροφόρηση – που σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε κατά πόσο τα προσωπικά σας δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία. ποια δεδομένα συλλέγονται, από πού , για ποιον και από ποιον επεξεργάζονται.
  2. Δικαίωμα πρόσβασης – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που συλλέγονται από / για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει το δικαίωμά σας να ζητήσετε και να αποκτήσετε ένα αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων που συγκεντρώθηκαν.
  3. Δικαίωμα στην διόρθωση – σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση ή διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων που είναι ανακριβής ή ελλιπής.
  4. Δικαίωμα διαγραφής – που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας.
  5. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας – δηλαδή όταν ισχύουν ορισμένοι όροι, έχετε το δικαίωμα να περιορίσετε την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων.
  6. Δικαίωμα διατύπωσης αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας – δηλαδή σε ορισμένες περιπτώσεις έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων, για παράδειγμα στην περίπτωση άμεσου μάρκετινγκ.
  7. Δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη Επεξεργασία – που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη Επεξεργασία, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ σας : να μην υπόκεινται σε απόφαση βασισμένη αποκλειστικά στην αυτοματοποιημένη επεξεργασία. Αυτό το δικαίωμα μπορείτε να ασκείσετε όταν προκύπτει αποτέλεσμα του προφίλ το οποίο παράγει νομικά αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζουν σημαντικά.
  8. Δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων – έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με μορφή αναγνώσιμη από μηχανή ή εάν είναι εφικτό, ως άμεση μεταφορά από έναν Φορέα Επεξεργασίας σε άλλο.
  9. Δικαίωμα υποβολής καταγγελίας – σε περίπτωση που απορρίψουμε το αίτημά σας βάση των Δικαιωμάτων Πρόσβασης, θα σας παράσχουμε έναν λόγο επεξήγησης. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το αίτημά σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
  10. Δικαίωμα για βοήθεια από την Εποπτική Αρχή – πράγμα που σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα για βοήθεια από την Εποπτική Αρχή και το δικαίωμα για άλλα ένδικα μέσα, όπως η αξίωση αποζημίωσης.
  11. Δικαίωμα απόσυρσης συγκατάθεσης – έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε οποιαδήποτε συναίνεση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Δεδομένα που συγκεντρώνουμε

Πληροφορίες που μας δώσατε
Αυτό μπορεί να είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα, η διεύθυνση χρέωσης, η διεύθυνση κατοικίας κλπ. – κυρίως πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παράδοση ενός προϊόντος / υπηρεσίας ή για την ενίσχυση της δική σας εμπειρίας πελάτη μαζί μας. Αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε προκειμένου να σχολιάσετε ή να εκτελέσετε άλλες δραστηριότητες στον ιστότοπο. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, το όνομά σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα για εσάς
Αυτό περιλαμβάνει πληροφορίες που αποθηκεύονται αυτόματα από τα cookies και άλλα εργαλεία συνεδρίας. Για παράδειγμα, τα στοιχεία του καλαθιού αγορών σας, η διεύθυνση IP, το ιστορικό αγορών σας (αν υπάρχει) κλπ. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της δική σας εμπειρίας πελάτη. Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας ή εξετάζετε τα περιεχόμενα του ιστοτόπου μας, οι δραστηριότητές σας ενδέχεται να καταγράφονται.
Δημόσια διαθέσιμες πληροφορίες
Μπορούμε να συλλέξουμε πληροφορίες για εσάς που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να:

  • παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, την εγγραφή του λογαριασμού (account) σας, παρέχοντάς σας άλλα προϊόντα ή υπηρεσίες που έχετε ζητήσει, παρέχοντάς σας διαφημιστικά είδη κατόπιν αιτήματός σας και επικοινωνώντας μαζί σας σχετικά με αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, για επικοινωνία και αλληλεπίδραση μαζί σας και για να σας ειδοποιήσουμε για αλλαγές σε οποιαδήποτε υπηρεσία.
  • να βελτιώσουμε την δική σας εμπειρία πελάτη.
  • να εκπληρώσουμε μια υποχρέωση βάσει νόμου ή σύμβασης. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί διαδικτυακά (on line) χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση (για παράδειγμα σε περίπτωση δικαστικής απόφασης).

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για νόμιμους λόγους και / ή με τη συγκατάθεσή σας.
Με βάση τη σύναψη σύμβασης ή την εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να εξακριβώσουμε την ταυτότητά σας.
  • να σας παράσχουμε μια υπηρεσία, να σας παραδόσουμε ένα προϊόν ή να επικοινωνήσουμε μαζί σας για ειδικές προσφορές ή νέα προϊόντα.
  • να επικοινωνήσουμε μαζί σας για πωλήσεις ή τιμολογήσεις προϊόντων.

Για λόγους νόμιμου συμφέροντος, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές.
  • για τη διαχείριση και την ανάλυση της πελατειακής μας βάσης (αγοραστική συμπεριφορά και ιστορία) προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα, η ποικιλία και η διαθεσιμότητα προϊόντων / υπηρεσιών που προσφέρονται / παρέχονται.
  • την σύνταξη ερωτηματολογίων σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών.

Εφόσον δεν μας γνωστοποιήσατε διαφορετικά, θεωρούμε ότι σας προσφέρουμε προϊόντα / υπηρεσίες που είναι παρόμοια ή ίδια με το ιστορικό αγορών / συμπεριφορά περιήγησης σας ως νόμιμο συμφέρον μας.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το νόμο και / ή να χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για επιλογές που προβλέπονται από το νόμο. Διατηρούμε το δικαίωμα να συγκεντρώνουμε ανώνυμα τα Προσωπικά Δεδομένα και να χρησιμοποιούμε οποιαδήποτε τέτοια δεδομένα. Θα χρησιμοποιήσουμε δεδομένα εκτός του πεδίου εφαρμογής αυτής της Πολιτικής μόνο όταν είναι ανώνυμα.

Το χρονικό διάστημα αποθήκευσης των δεδομένων αποφασίζεται με βάση τα παρακάτω ειδικότερα κριτήρια ανάλογα με την περίπτωση:

  • Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις.
  • Όταν η επεξεργασία εκτελείται με βάση σύμβαση, τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση.
  • Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται μέχρι την ανάκληση της συγκατάθεσης σας. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς οποιαδήποτε στιγμή. Η ανάκληση της συγκατάθεσής δεν θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση κατά το χρονικό διάστημα πριν την ανάκλησή της.

Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: email: info@epiplok.gr. ή τηλεφωνικά, στο τηλ. 210 99 24 642

Μπορούμε να επεξεργαστούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για πρόσθετους σκοπούς που δεν αναφέρονται εδώ, αλλά είναι συμβατοί με τον αρχικό σκοπό για τον οποίο συγκεντρώθηκαν τα δεδομένα. Για να γίνει αυτό, θα διασφαλίσουμε ότι:

  • η σχέση μεταξύ σκοπών, πλαισίου και φύσης των Προσωπικών Δεδομένων είναι κατάλληλη για περαιτέρω επεξεργασία.
  • η περαιτέρω επεξεργασία δεν θα βλάψει τα συμφέροντά σας και
  • θα υπάρξει κατάλληλη προστασία κατά την περαιτέρω επεξεργασία.

Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω επεξεργασία και σκοπούς που αφορούν τα Προσωπικά Δεδομένα σας.

Ποιος άλλος μπορεί να έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα

Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με ξένους. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν διαβιβάζονται σε συνεργάτες μας ή τρίτους ούτε σε τρίτες χώρες, πλην των περιπτώσεων που η γνωστοποίηση τους είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση της εταιρείας σε έννομη υποχρέωσή της απορρέουσα από την εθνική ή ευρωπαϊκή νομοθεσία ή για την άσκηση νόμιμων δικαιωμάτων μας και νομικών αξιώσεων.

Πώς εξασφαλίζουμε τα δεδομένα σας

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή. Παρακολουθούμε τα συστήματά μας για τυχόν τρωτά σημεία και επιθέσεις.

Παρόλο που προσπαθούμε όσο μπορούμε, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτα την ασφάλεια των πληροφοριών. Ωστόσο, υποσχόμαστε να ειδοποιήσουμε τις αρμόδιες αρχές για τυχόν παραβιάσεις δεδομένων. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης εάν υπάρξει απειλή για τα δικαιώματα ή τα συμφέροντά σας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε ευλόγως για να αποτρέψουμε παραβιάσεις της ασφάλειας και να βοηθήσουμε τις αρχές σε τυχόν παραβιάσεις.

Αν έχετε εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας και διατηρείτε λογαριασμό, σημειώστε ότι πρέπει να διατηρήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας μυστικό.

Παιδιά

Δεν σκοπεύουμε να συλλέξουμε ή να συλλέξουμε εν γνώσει μας πληροφορίες από παιδιά. Δεν στοχεύουμε τα παιδιά στις υπηρεσίες μας.

Cookies και άλλες τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε

Χρησιμοποιούμε cookies και / ή παρόμοιες τεχνολογίες για να αναλύσουμε τη συμπεριφορά των πελατών, να διαχειριστούμε τον ιστότοπο, να παρακολουθούμε τις κινήσεις των χρηστών και να συλλέγουμε πληροφορίες για τους χρήστες. Αυτό γίνεται για να προσαρμόσετε και να βελτιώσετε την εμπειρία σας μαζί μας.
Ένα cookie είναι ένα μικροσκοπικό αρχείο κειμένου που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας. Τα cookies αποθηκεύουν τις πληροφορίες που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν τους ιστότοπους να δουλέψουν. Μπορούμε να έχουμε πρόσβαση μόνο στα cookies που δημιουργούνται από τον ιστότοπό μας. Μπορείτε να ελέγξετε τα cookies σας σε επίπεδο προγράμματος περιήγησης. Η επιλογή να απενεργοποιήσετε τα cookies μπορεί να εμποδίσει τη χρήση ορισμένων λειτουργιών.
Χρησιμοποιούμε cookies για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Τα απαραίτητα cookies – αυτά τα cookies απαιτούνται για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά στον ιστότοπό μας, όπως η σύνδεση στον λογαριασμό σας. Αυτά τα cookies δεν συλλέγουν προσωπικά στοιχεία.
  • Cookies λειτουργικότηταςαυτά τα cookies παρέχουν λειτουργικότητα που καθιστά τη χρήση της υπηρεσίας μας πιο βολική και καθιστά δυνατή την παροχή πιο εξατομικευμένων δυνατοτήτων. Για παράδειγμα, μπορεί να θυμούνται το όνομά σας και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε φόρμες σχολίων, ώστε να μην χρειάζεται να εισάγετε ξανά αυτές τις πληροφορίες την επόμενη φορά που σχολιάζετε.
  • Analytics cookies – αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση της χρήσης και της απόδοσης της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας.
  • Cookies διαφήμισης – αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την προβολή διαφημίσεων που σχετίζονται με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται για να περιορίσουν τον αριθμό των φορών που βλέπετε μια διαφήμιση. Τοποθετούνται συνήθως στην ιστοσελίδα μέσω διαφημιστικών δικτύων με την άδεια του διαχειριστή του ιστοτόπου. Αυτά τα cookie θυμούνται ότι έχετε επισκεφθεί έναν ιστότοπο και οι πληροφορίες αυτές μοιράζονται με άλλους οργανισμούς, όπως διαφημιστές. Συχνά τα cookie στόχευσης ή διαφήμισης θα συνδέονται με τη λειτουργικότητα του ιστότοπου που παρέχεται από τον άλλο οργανισμό.

Μπορείτε να καταργήσετε τα cookies που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε ορισμένα cookies τρίτου μέρους (third-party cookies) χρησιμοποιώντας κάποια πλατφόρμα βελτίωσης της ιδιωτικής σας ζωής, όπως τις optout.aboutads.info ή youronlinechoices.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, επισκεφθείτε το allaboutcookies.org.
Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να μετρήσουμε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας. Η Google έχει τη δική της Πολιτική Απορρήτου την οποία μπορείτε να την ελέγξετε εδώ. Εάν θέλετε να εξαιρεθείτε (opt-out) από την παρακολούθηση από το Google Analytics, επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα Google Analytics opt-out page.

Στοιχεία επικοινωνίας

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου.
Τελευταία τροποποίηση έγινε στις 25 Μαϊου 2018.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress